OM OS

Vi er en lille klinik med fokus på velvære og at få dig ned i gear. Vi tilbyder flere forskellige typer af behandlinger med forskellige fokusområder. Vi skræddersyer behandlingerne specielt til dig, så de får den bedste effektivitet.

Ved vores ansigts- samt kropsbehandlinger analyseres din krop og hud først, og derefter finder vi sammen det bedste til dig.

Ved vores neglebehandlinger søger vi også at finde det der passer bedst til dig, så har du haft nogle problemer tidligere hen eller andet med bestemte produkter eller lignende, så sig det endelig, så finder vi en løsning.

HVEM ER VI?

 

Mit navn er Julie. Jeg er uddannet negletekniker hos CND og Certificeret Shellac® behandler.

Neglebehandlinger er min passion og jeg brænder virkelig for det jeg arbejder med hver dag. Jeg har altid stor fokus på hvad, du som kunde, har af individuelle behov og er altid smilende og glad.

Jeg søger hele tiden nye kurser for at være opdateret indenfor de seneste trends, samt for at kunne tilbyde dig det det nyeste indenfor negle.

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen i vore klinik samt give dig en rigtig god oplevelse i en rolig og hyggelig atmosfære.

Julie Lindby,
Negleteknikker

Mit navn er Dorte. Jeg er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske, hudterapeut, fysiurgisk massør samt RAB godkendt zoneterapeut.

Gennem mit arbejde som sygeplejerske/sundhedsplejerske har jeg en stor erfaring med at have øje for det enkelte menneskes individuelle ønsker og behov samtidig med at hudpleje altid har været en vigtig del af mit arbejde.

Mit største mål er, at give dig den bedst tænkelige oplevelse med særlig vægt på personlig og professionel behandling. Jeg lægger stor vægt på at du som kunde føler dig tilpas, afslappet og i trygge hænder fra det øjeblik du træder ind i vores klinik.

Vi arbejder kun med udstyr og produkter , vi er uddannet i at bruge.

Dorte Lindby,
Sygeplejerske/sundhedsplejerske, hudterapeut, fysiurgisk massør samt RAB godkendt zoneterapeut