BEHANDLINGSTYPER

Her kan du finde forklaring og uddybelse af vores behandlinger, vi tilbyder i klinikken.
Ønsker du at booke en tid så klik HER

ZONETERAPI

Når noget i din krop ikke fungere kommer den i ubalance – og ubalance kan bl.a. resultere i sygdom, ubehag, smerter og træthed.

Zoneterapi er en måde at genoprette kroppens balance ved at påvirke reflekszoner under og på fødderne

I zoneterapien findes der på fødderne et fuldstændigt “billede” af det menneskelige legeme udtrykt ved reflekszoner. Ømhed i en reflekszone henviser til et eller flere organer som er dårligt fungerende. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer kan zoneterapien påvirke organerne til en bedre funktion og derved genoprette legemets balance. Zoneterapien nedsætter spændinger og stimulerer blodomløbet samtidig med, at der sker en stimulering af energistrømningerne i legemet, hvorved der bringes ny livskraft til organismen.

Se priser

CND SHELLAC®

Shellac er en professionel lak, der giver meget smukke holdbare negle helt uden mærker og  med smuk glans i 14+ dage. Dine egne negle bliver hverken skadede eller svage af SHELLAC behandlinger. Aftagningen tager cirka 10 minutter og sker vha. skånsomme remover wraps uden at beskadige din egen negl.

Vi har over 100 forskellige farver at vælge mellem.

Alle neglebehandlinger er med en mini-manicure, hvor neglebånd fjernes nænsomt og negle files til, hvis dette ønskes.

Se priser

CND BRISA Gele

Gele styrker dine egne negle ved at man påfører en forstærkning og kan være med til at hjælpe, hvis du vil have længere negle selv eller blot ønsker en forlængelse. Denne negl kan laves med tip, som forstærkning af egen natur negl eller bygges ved hjælp af skabelon. Forstærkning af neglene betyder bare, at man bygger geléneglen ovenpå naturneglen uden tipper.

Neglene skal genopfriskes hver 2-3 uge alt efter, hvordan man bruger neglene i det daglige.

Vi tilbyder flere forskellige typer gelenegle f.eks. babyboomer, gelenegle med forlængelse, gelenegle med fransk kant og gelenegle toppet med shellac, eller blot med natur look.

Der kan også vælges nail-art (Swarovski sten, glitter og design) hvis dette ønskes.

Vi anbefaler daglig brug af Solar Oil for optimal holdbarhed og pleje (føres i klinikken).

Se priser

MANICURE

En luksuriøs manicure behandling, der inkluderer håndbad, peeling, fugtmaske og massage.

Dine hænder forkæles først med et varmt og dejligt håndbad, tilsat en styrkende varm-olie iblødsætning, Neglene files og formes. Neglebåndsopløser kommes på neglene, og neglebåndet fjernes nænsomt.

Neglerødder nippes forsigtigt væk, og hænderne smørres ind i aromaterapeutisk lotion, fra CND´s velduftende serie.

Derefter gives en effektiv peeling af huden på hænder og albuer, som efterlader huden med en flot og sund glød.

Dernæst behandles hænder og arme med den strålende og rehydrerende håndmaske, fugten i masken indkapsler og genopretter smidigheden og elasticiteten i huden.

Behandlingen afsluttes dernæst med en dejlig afslappende massage af hænder og arme i en lækker silkeblød hånd- og kropslotion, der hurtigt absorberes af huden og efterlader den blød, glat og skøn duftende.

Se priser

Hårfjerning med HEVI SUGARING

Professionel Body Sugaring er en sikker, skånsom og effektiv løsning på hårfjerning til kvinder og mænd. Sukkervoksen bliver påført (ved lunken temperatur) og fjernes fra huden med en særlig håndteknik.

Sugaring er en sukkervoks der giver mange unikke fordele. Den vigtigste fordel er helt grundlæggende at sukkermassen trækker hårene ud i deres naturlige vækstretning mens hårene stadig er i den tidlige vækstfase. Dette medføre en større formindskelse (permanent) af hårvæksten, uden at efterlade knækkede hår i hårsækkene, hvilket giver mindre ubehag, irritation og indgroede hår. En anden vigtig fordel er at Sugaring kun fjerner de yderste døde hudceller, hvilket resulterer i en silkeagtig, glat og blød hud.

Sugaring er en ældgammel hårfjerningskunst og manuel teknik, der har været praktiseret gennem århundreder af kvinder fra Mellemøsten.

Hevi sugaring er økologisk og er lavet af 100% naturlige ingredienser, uden dyreforsøg og uden skadelige bivirkninger forårsaget af allergiske reaktioner. Hevi sugaring er astma og allergi mærket. Det er så naturligt, at du kan spise det!

Vi tilbyder mange former for hårfjerning med sugaring og voks, men alle vores intime hårfjerninger (brasiliansk, bikini mm.) udføres altid med sugaring da dette er yderst nænsomt og giver det bedste resultat.

Se priser

HÅRFJERNING MED VOKS

Voksbehandling er en metode til længerevarende hårfjerning, som trækker hårene op med roden. Det tager de nye hår 2-5 uger at gro ud igen. Hvor hurtigt hårene gror, afhænger af flere faktorer.

En voksbehandling udføres ved at påføre et tyndt lag varm voks på huden, enten med en vokspistol eller med en spartel.

Herefter presses en speciel papir-strip mod huden og rives af med en hurtig bevægelse, modsat hårets groretning. Dette fjerner voksen sammen med hårene og døde hudceller, og efterlader huden blød og glat.

Se priser

FYSIURGISK MASSAGE (20 min) i forbindelse med zoneterapi behandling (i alt 90 min)

Mange af os lever med daglige smerter i muskler og led. Disse smerter kan være opstået af forkerte arbejdsstillinger, stress og spændinger i kroppen, overbelastninger eller skader. Mange af disse smerter er dog ikke nødvendige at gå rundt med. 30 minutters fysiurgisk massage efterfulgt af en zoneterapi behandling, er en rigtig god måde at afhjælpe på.

LÆS mere om Zoneterapi’ens vidunderlige virkning under afsnittet om Zoneterapi.

Fysiurgisk massage stimulerer din muskulatur of løsner spændinger i kroppen. Disse spændinger (myoser) gør at der kommer mindre ilt og næringsstoffer til musklen, således at den derved får mindre ydeevne, hvilket ofte giver smerter. Fysiurgisk massage øger blodcirkulationen og stofskiftet i musklerne, således at de får mere ilt samt kan komme af med affaldsstoffer, der før sad som spændingsdepoter. Dette virker energiskabende og styrker immunforsvaret, samtidigt med at det giver færre smerter i muskler og led.

Fordele ved fysiurgisk massage:

 • Fjerner og lindrer spændinger i muskulaturen
 • Giver velvære og ro i kroppen
 • Øger blodcirkulationen så der kommer øget udrensning
 • Mindsker risiko for sportsskader
 • Mindsker gener og ubehag i kroppen
 • Reducerer stress
 • Medfører smidighed og øget mobilitet
 • Giver ro i sindet

Fysiurgisk massage kan afhjælpe en masse forskellige gener:

 • Spændingshovedpine og migræne
 • Kæbespændinger
 • Hold i nakken
 • Kold skulder, musearm, tennisalbue
 • Ischiassmerter, lændeproblemer, skæv hofte
 • Generelle rygproblemer og spændinger, spændinger i nakke samt skuldergener
 • Skader grundet sport og overanstrengelse

Hver behandling tilpasses den enkeltes behov, således at du får optimal udbytte af behandlingen. Trykket lægges selvfølgelig helt efter din følsomhed og smertetærskel.

Se priser

GRAVID MASSAGE (20 min) i forbindelse med zoneterapi behandling (i alt 90 min)

Gravidmassage sammen med zoneterapi er en dejlig afspændende behandling med fuld fokus på din gravide krop og dens særlige behov.

LÆS mere om Zoneterapi’ens vidunderlige virkning under afsnittet om Zoneterapi.

Behandlingen bringer din krop i balance, forebygger eller afhjælper gener som bækken- eller lændesmerter, ødemer, gener i ben og fødder, kvalme samt giver dig fysisk og psykisk velvære.

Behandlingen vil hjælpe dig til at komme helt ned i kroppen, som i høj grad er en hjælp under fødslen – hvor du skal koncentrere dig om dine veer.

du vil ligge dejligt på en speciel briks, hvor der er plads til både mave og barm.

Dorte er uddannet fysiurgisk massør, udover sygeplejerske, sundhedsplejerske samt zoneterapeut samt har speciel kursus i gravidmassage.

 

Se priser

HOT STONE MASSAGE (20 min) i forbindelse med zoneterapi behandling (i alt 90 min)

Hot stone massage er ”Roll Roycen” indenfor massage.

Hot stone massage er meget afstressende og varmen fra lavastenene sender dig ned i en meditativ tilstand. Massagen løsner op både fysisk og psykisk og er en meget afstressende behandling inden zoneterapien går i gang.

LÆS mere om Zoneterapi’ens vidunderlige virkning under afsnittet om Zoneterapi.

Den varme sten virker dybt ind i musklerne og påvirker din energi og dit sind.
Hot stone massage er en særlig form for massage, hvor vi bruger glatte varme vulkan sten. Stenene absorberer og holder på varme, og når de masserer dig, giver dette en dyb og afslappende form for massage.

Varmen fra stenene hjælper dit muskelvæv med at slappe af. Det er derfor hot stone massage har større effekt end mange andre former for massage.

Hot stone massage modvirker stress, muskelspændinger og giver almen velvære. Det siges at ét strøg med stenene har samme effekt som 10 strøg med hænderne!

Dybe massagestrøg kombineret med de varme sten giver dig en meget afstressende, helende og udrensende massage.
Du får en følelse af ny energi og går fra massagen med ro i krop og sjæl.

Se priser

ANSIGTSBEHANDLING

Vi tilbyder flere typer ansigtsbehandlinger i vores klinik, for at tilgodese netop din hudtypes behov, f. eks. teenage-ansigtsbehandlinger, anti-age behandlinger samt frugtsyre-behandlinger. Vi tilbyder også specielle ansigtsbehandlinger – blandt andet: oxygenbehandling fra DermaOxy og Diamantpeeling (MicrodermaBrasion). Du kan se flere af vores specifikke behandlinger under “priser”.

Til alle vores behandlinger benytter vi Dr. Baumanns effektive og ekslusive produkter, som er bionom hudpleje uden blandt andet parfume, kemiske konserveringsmidler og mineralske olier.

Se priser

DIAMANTPEELING (MicrodermaBrasion)

Ved en Diamant peeling behandling fjerner man blidt det yderste døde og tørre hudlag, som gør huden grå og livløs.

Behandlingen øger dannelsen af hudens kollagen og resultere i en fastere, glattere og yngre hud med en masse glød.

Derudover mindsker behandlingen rynker, ar, forstørret porer og pigmentering.

Se priser

OXYGENBEHANDLING fra DermaOXY

Med en oxygen ansigtsbehandling får du boostede din hud med høje koncentrationer af fugtgivende og aktive stoffer fra serum. Dette sker ved hjælp af 90 % ren ilt (oxygen) der under tryk hjælper med at presse det virksomme serum ned i de dybereliggende hudlag. Dette genopbygger hudens celler og fugtgivende substanser så din hud får ny glød og vitalitet, bliver strammet op samt udglatter linjer og rynker.

Det virksomme serum er uden parabener men indeholder Hyaluronsyre og en kraftfuld kombination af vitaminer og antioxidanter der aktivere hudens egen celle- og kollagenproduktion.

Behandlingen er dejligt afslappende og ren luksuriøs forkælelse af din hud. Den er fuldstændig smertefri og varer ca. 45 minutter.

Behandlingen kan anbefales til alle hudtyper som ønsker en effektiv anti-age behandling men også til tør og slap hud samt den unge hud der ønsker ekstra glød.

Du vil allerede se resultat 20 minutter efter 1. gang men vi anbefaler en kur på 6 gange med en uges mellemrum.

For at få den optimale effekt af din oxygenbehandling anbefales det først at få en Diamant peeling der nænsomt fjerner alle de døde hudceller. Derefter kan huden meget nemmere tage imod det aktive serum der bruges i oxygenbehandlingen.

Se priser

JAPANSK LIFTING

Japansk lifting er en fantastisk behandlingsmetode der bl.a. reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, så som linjer, rynker, poser og sorte render under øjnene, hævelser mm. Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toxinet, ilter vævet og stimulerer produktion af kolagen og elastin. Behandlingen efterlader huden i ansigtet sund og smuk med mere udstråling, farve og glød.

Udover at det er en fantastisk behagelig, meditativ og afslappende behandling, så kombinerer japansk lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Dette giver tilsammen et helt unikt resultat – både fysisk og psykisk. Behandlingen benyttes både som anti-age behandling men også som forbyggende og udvidet form for ansigtsmassage og afspænding. Også unge mennesker har stor fordel af denne behandling i form af afspændning og ro samt god blodcirkulation til den unge hud.

Ønsker man større resultat og en mere blivende effekt, anbefales det at få ugentlige behandlinger i en periode. Rabapkort kan købes til dette.

Sådan foregår behandlingen

Du ligger på ryggen under et dejligt blødt tæppe på en opvarmet briks (afstemt efter årstiden).

Ansigtet renses og med blide strøg lægges en rensende lermaske. Mens denne virker, gives en skøn hovedbundsmassage.

Masken fjernes efterfulgt af et lindrende, varmt og fugtigt klæde.

Herefter starter den primære ansigtsmassage med bl-a- lange dybe stræk og stimulering på ansigtets muskler og væv. Dette styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigt og hele kroppen.

Efter massagen lægges en berigende fugtmaske og mens denne virker gives en dejlig massage af brystkasse, hals, øre, hænder og arme. Fugtmasken fjernes og huden køles og masseres let med runde Himalaya saltsten som beriger huden med 57 forskellige mineraler, efterfulgt af dråber med hybenkerneolie.

Behandlingen slutter af med en udrensende zoneterapi på dine fødder afstemt efter dine behov.

Du går fra behandlingen fuldstænding afslappet samtidigt med en frisk, sund glød i ansigtet.

Denne behandling varer 90 minutter og er ren nydelse. Kan også suppleres med Gua Sha sten og Cupping, se næste behandling.

Se priser

JAPANSK LIFTING MED GUA SHA OG CUPPING

Denne behandling indeholder helt samme skønne elementer som i Japansk Lifting (se ovenstående behandlings beskrivelse) – men suppleres med Gua Sha og Cupping.

Japansk lifting, Cupping og Gua Sha giver hver især resultater, men kobler vi dem sammen i en behandling giver det resultater vi ikke har set før.

Gua Sha er et kinesisk ord for at skrabe – i denne behandling bruges en Rosa Kvarts sten som gentagende gange blidt stryges over ansigtet med lange træk.

Gua Sha teknikkens fordele er mange. Det giver større blodgennemstrømning, fornyet glød, reducere rynker, mindsker poser under- og hævelser over øjene, mindsker væskeophobninger og hjælper til at din hudtone bliver mere ensartet.

Cupping stammer fra traditionel kinesisk medicin – er blevet brugt til at behandle sygdomme – men har i de senere år, fundet vej herhjemme i den kosmetiske verden også.

Behandling med små silikonecupper øger blodgennemstrømningen i muskel og bindevæv, tilfører ilt til cellerne og hjælper lymfesystemet med at udskille affaldsstofferne.

Japansk løfting med Gua Sha og Cupping starter med Gua Sha og Cupping efterfulgt af den helt fantastisk behagelig, meditativ og afslappende japansk lifting behandling, som kombinerer japansk lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage – samt indeholder ansigtsmasker, massage på dele af kroppen samt en udrensende zoneterapi på dine fødder.

Hele denne behandling varer 1 time og 45 min og er ren nydelse hele vejen igennem.

 

Se Priser