BEHANDLINGER TIL BØRN

TRYK OG GLAD babymassage workshop

TRYK OG GLAD babymassage er skabt til at skabe ro og harmoni i dit barn.

Du vil på denne workshop lærer en masse teknikker og få redskaber der er med til at stimulere dit barns kropsudvikling, skabe velvære og afhjælpe evt smerter. Du vil lærer en masse dejlig babymassagestrøg (som du kan bruge hjemme) med fokus på specifikke muskler, zoner og punkter på kroppen. Disse kan afhjælpe og lindre evt. gener og ubalancer hos dit barn som f.eks dårlig søvn, uro, forstoppelse, ondt i maven, kolik mm. Workshoppen vil altid blive udformet efter dine/jeres ønsker og behov. Temaer som søvn, maveproblemer, infektioner o.l kunne være det du har brug for.

TRYK OG GLAD babymassage workshop individuelt: 90 min 650,-
Et tilbud til dig der ønsker individuel undervisning i TRYK OG GLAD babymassage.Her er der mulighed for at både mor og far er til stede og ser og høre det samme. Der er rig mulighed for at stille en masse spørgsmål og vi kan gå i dybden med det der lige præcis er vigtigt og relevant for dig/jer og din baby.
Jeg kan både komme hjem til jer eller du/I er også velkommen til at komme ned i vores klinik.

TRYK OG GLAD babymassage workshop i gruppe: 90 min 350,- pr voksen deltager (min. 1.400,-)
Denne workshop er til dig der ønsker at jeg kommer ud i din mødre/fædre – eller anden slags gruppe. Her vil I lærer en masse skønne og kærlige TRYK OG GLAD babymassage strøg, med fokus på specifikke muskler, zoner og punkter på kroppen. I vil få en masse brugbare og effektive redskaber med hjem som vil fremme din babys sundhed, vækst og
udvikling.
Workshoppen vil altid blive udformet efter jeres ønsker og behov. Temaer som søvn, maveproblemer, infektioner o.l kunne være det I kunne have brug for.

Zoneterapi til babyer og børn

Jeg har som sundhedsplejerske gennem mange år, en meget stor erfaring med babyer og børn samt deres familier, og dette er en af mine store passioner.

Zoneterapi til babyer og børn er en meget effektiv behandlingsform, da de er meget modtagelige for denne type af behandling, og reagere oftest allerede efter få gange.

Da I som forældre er ekspert I jeres eget barn, starter jeg altid behandlingen med en samtale med jer som forældre. Her spørger jeg ind til jeres barns almene trivsel, vaner, adfærd og personlighed.
På baggrund af dette samt det jeg mærker I barnets reflekszoner under fødderne, danner jeg mig et billede af ubalancens karakter.
Ud fra alt dette, tilrettelægger jeg en blid og effektiv zoneterapi-behandlingen for jeres barn.

Jeg sætter altid god tid af til hver behandling, hvor barnet sidder trygt I mor- eller fars arme, mens jeg udfører en blid og nænsom zoneterapi.

Jeg vejleder gerne i sundhedspleje omkring jeres barn, ud fra min baggrund som sundhedsplejerske f.eks. Om kost, søvn, motorik eller lignende.

Zoneterapi til babyer og børn er meget effektiv mod:

 • Kolik
 • Hård mave
 • Forstoppelse
 • Problemer med immunforsvaret
 • Forkølelse
 • Kronisk forkølelse
 • Astma og bronkitis
 • Øreproblemer / ondt I ørene
 • Mellemørebetændelse
 • Søvnproblemer
 • Børnemigræne
 • Hovedpine
 • Skævhed I nakken
 • Gråd
 • Uro

Zoneterapi kan ikke erstatte lægelig behandling, men skal ses som et supplement.

Zoneterapi til børn under 8 år: 475,-